Biznese

Menaxhim te energjise

Me ane te paisjeve tona nuk do t’ju duhet me te shqetesoheni per shpenzimet e energjise. Tani mund te kurseni dhe te kontrolloni ndricimin dhe cdo paisje elektrike ne biznesin tuaj. Gjithashtu ju mund te reduktoni konsumin e energjise duke kombinuar nevojen tuaj per kursim me teknologjine me te fundit.

Paisje te lidhjeve elektrike

Ne ju japim zgjidhjet me cilesore per cdo rrjet elektrik qe ju duhet te instaloni ne biznesin tuaj.

Kontroll te ndricimit

Me rritjen e cmimeve te energjise, nevoja per te kontrolluar kete shpenzim eshte ne qender te vemendjes. Ne ju ndihmojme qe ju te keni kontroll te plote mbi cdo konsum te ndricimit ne biznesin tuaj.

Matje te energjise

Nepermjet zgjidhjeve qe ne ofrojme ju mund te keni nje matje te kujdesshme dhe verifikim te cdo konsumi te energjise ne biznesit tuaj. Mund ta monitoroni ate dhe ta kontrolloni ne kohe reale.

100% Zgjidhje te rrjetit

Ne ju ofrojme produkte cilesore dhe nje shumellojshmeri te tyre per cdo lloj rrjeti, ku ky i fundit te performoje ne maksimum. Ofrojme zgjidhje per rrjete fiber, energjie, data center etj.