Automatizimi

Automatizimi eshte kontrolli automatik i centralizuar.

Automatizimi i nderteses perfshin kontroll te centralizuar te ndricimit, HVAC (ngrohje, ventilim dhe kondicionim), paisje, mbyllje sigurie te portave te jashtme dhe dyer dhe sisteme te tjera, per te ofruar leverdi, komfort, rendiment dhe siguri te energjise.

Gjithashtu ajo lejon paisjet elektrike te ambjentit tuaj te punojne sebashku nga ndricime dhe siguria, tek muzika dhe video dhe cdo gje qe ndodhet ne hapesirat tuaja.