Hello and welcome!

Nulla facilisi congue eu urna to lorem gravida quis ornare vel, mattis sed eros. Unterdum, lacus et vulputate pellen tesque, sit amet comm iunitas imperdiet eleifend velit nulla commodo sem, at egestas nulla metus vel sapien! Lorem ipsum dolor sit amet communitas erdum, lacus et vulpe, velit nulla commodo sem!

Lorem ipsum dolor sit amet communitas imperdiet eleifend magna, eget dictum urna to lorem gravida quis.

Products & services

Audio / Video
 • Kontroll total të sistemit tëaudioviziv (TV & AUDIO)
 • Kontroll total për cdo pjesëtar në familje nga kudo dhe për çdo ambjent
 • Krijoni skenarin e duhur sipas humorit tuaj
 • Përshtatje të audios në mënyrë të pavaruar për çdo ambjent
Ndricimi
 • Ndriçim Inteligjent
 • Krijim skenari për të optimizuar energjinë e konsumuar
 • Krijimi skenarit të duhur në varësi të humorit tuaj
 • Lajmërim në rastmbifaturimi
Menaxhimi i energjisë
 • Matje e Ujit dhe e Energjisë Elektrike
 • Kontrollo dhe monitoro çdo lloj paisje elektroshepiake
 • Kontroll i sistemit të ngrohjes
 • Efikasitet në përdorimin e Energjisë Elektrike
Siguria Dhe Sisteme Vezhgimi
 • Mbrojtje nga Zjarri , nga Përbytja , nga gazi: Lajmërim dhe parandalim
 • Siguri të pjesëtarve të familjes
 • Kontroll të çdo lëvizjeje të paautorizuar
 • Sigurimi të ambjenteve tuaja edhe kur mungoni

Testimonials

 • Curabitur pellentesque neque eget diam posuere porta. Quisque ut nulla at nunc vehicula lacinia. Proin adipiscing porta tellus, ut feugiat nibh adipiscing metus sit amet.
  Richard Anderson
  creative director
 • Perspiciatis faucibus purus unde om iste natus sit! Proin adipiscing porta tellus, ut feugiat nibh adipiscing metus sit amet. In eu justo a felis faucibus ornare vel id metus. Thanx!
  Nicolas Blackriver
  web developer
 • Phasellus et nisl tellus. Etiam facilisis eu nisi scelerisque faucibus. Proin semper suscipit magna, nec imperdiet lacus semper vitae. Sed hendrerit enim non justo posuere placerat. Phasellus eget purus vel mauris tincidunt!
  James Richardson
  account manager
 • In eu justo a felis faucibus ornare vel id metus. Sed hendrerit enim non justo posuere placerat. Phasellus eget purus vel mauris tincidunt tincidunt. Sed et nibhbus pellentesque facilisis.
  Tiffany Firebird
  photographer
 • Curabitur pellentesque neque eget diam posuere porta glavrida lorem dolor ut nulla at nunc. Lorem ipsum dolor! Thank you very much!
  Jennifer Greenfield
  writer & journalist

This demo is powered by The7 WordPress Theme

The7 – all you need to create an awesome website. It’s fun & easy to work with!

Pricing plans

 1. Lorem temporur adipiscing;

 2. Phaseu tempor sit lorem;

 3. Wael venenatis et eu mauris;

 4. Lorem ipsum dolor conse.

Sed interdum, lacus et vulputate pellen tesque, velit nulla commodo sem, at egestas nulla metus vel sapien! Lorem ipsum dolor sit amet communitas imperdiet eleifend magna, eget dictum urna to lorem gravida quis. Nulla facilisi congue eu ornare vel, mattis sed eros.

Pricing table with id of "demo-earth_01_4_col" is not defined.

Recent news & events

Roadshow in Shkodra
“Diversity and Inclusivity in Youth Leadership: Empowerment through Innovation”

Centre for Comparative and International Studies and Tech360 organised on 31st July 2019 roadshow in Shkodra, Albania entitled: “Diversity and Inclusivity in Youth Leadership: Empowerment through Innovation”. This roadshow brought together Roma and non-Roma youth got who shared experiences and ideas on diversity and inclusivity and engaged in discussion how innovation can empower marginalised communities…

Details

Roadshow in Tirana
“Diversity and Inclusivity in Youth Leadership: Empowerment through Innovation”

Centre for Comparative and International Studies and Tech360 organised on 25th July 2019 roadshow in Tirana, Albania entitled: “Diversity and Inclusivity in Youth Leadership: Empowerment through Innovation”. This roadshow brought together Roma and non-Roma youth got who shared experiences and ideas on diversity and inclusivity and engaged in discussion how innovation can empower marginalised communities…

Details

Roadshow in Fier
“Diversity, Inclusivity, Innovation”

Centre for Comparative and International Studies and Tech360 organised on 19th July 2019 roadshow in Fieri, Albania entitled: “Diversity and Inclusivity in Youth Leadership: Empowerment through Innovation” whereby Roma and non-Roma youth got together to share experiences and ideas on diversity and inclusivity and engage in discussion with local stakeholders on how to partner for…

Details

Popular topics