Rezidence

Audio/Video

Tech360 ofron nje shumellojshmeri produktesh audio dhe video qe do ju bejne te mundur te perjetoni ne maksimum eksperiencen e teknologjise me te fundit te kesaj industrie.

Paisje te lidhjeve elektrike

Ne ju japim zgjidhjet me cilesore per cdo rrjet elektrik qe ju duhet te instaloni ne ambjentet tuaja.

Kontroll per optimizim te energjise dhe ndricimi

Me ane te paisjeve tona nuk do t’ju duhet me te shqetesoheni per shpenzimet e energjise. Tani mund te kurseni dhe te kontrolloni ndricimin dhe cdo paisje elektrike ne ambjentet tuaja.

Automatizim I baneses

Tani mund te keni nje shtepi e cila do te mendoje per ju. Me ane te asistemit te automatizimit ju mund te kontrolloni dhe te komandoni shtepine tuaj dhe cdo paisje ne te.

Lidhje rrjeti

Me ane te teknologjise me te fundit, ju mund te lidhni ne nje rrjet te vetem te gjitha paisjet e shtepise (HDTV, media servers, WI-FI, Internet etj). Ne kete menyre ju do te keni kontrollin e tyre duke optimizuar dhe funksionet e tyre.

Siguria

Siguria ne shtepine tuaj eshte me e rendesishmja ne te perditshmen tuaj. Tashme ju mund te zgjidhni ne shumllojshmerine e produkteve tona ate qe ju pershtatet me shume per te maksimizuar sigurine ne shtepine tuaj.

Matje te energjise

Nepermjet zgjidhjeve qe ne ofrojme ju mund te keni nje matje te kujdesshme dhe verifikim te cdo konsumi te energjise ne shtepine tuaj. Mund ta monitoroni ate dhe ta kontrolloni ne kohe reale.