Audio / Video

Kontrolloni të gjithë biblotekën tuaj muzikore ose ta degjoni atë direkt nga komandat e kontrollit të muzikës.

Dëgjo muzikë në çdo dhomë të shtëpisë tuaj. Përzgjidh koleksionin e muzikës tuaj të preferuar me telefonin ose tabletin juaj nga aplikacionet e ndryshme si Spotify, Napster, Rhapsdy, Pandora, dhe SiriusXM dhe nga mijëra stacione radio në internet në të gjithë shtëpinë tuaj.

Nëpërmjet automatizimit të shtëpisë është shumë e lehtë për çdo pjestar të familjes të shijojë muzikën e dëshiruar në çdo dhomë të shtëpisë.

Çdo gjë që dëshiron të shikosh është nën komandat tuaja me kontrollin e videos.

Përjetoni eksperiencën e HD video nga çdo burim virtual, nga çdo TV me zë HQ. Me automatizimin e shtepisë çdo pjestar i familjes mund të shohë në çdo ambjent të shtëpisë filmat dhe emisionet e deshiruara.