Administrate

Kontroll te ndricimit

Teknologjia e fundit eshte aplikuar ne produktet qe ne ofrojme. Me ane te sensoreve qe instalohen ne ambjente, tashme sigurohet qe te mos kete asnje shpenzim te tepert te ndricimit. Cdo ndricim i panevojshem ne godine, do te fiket ne kohe duke ju siguruar nje konsum efikas te energjise.

Lidhje rrjeti

Ne ju ofrojme produkte cilesore dhe nje shumellojshmeri te tyre per cdo lloj rrjeti, ku ky i fundit te performoje ne maksimum. Ofrojme zgjidhje per rrjete fiber, energjie, data center etj.