Rreth Nesh
Tech360 është kompania më e re ne tregun shqipëtar që ofron prodhimet të teknologjisë më të fundit, të cilat do të jenë një aset i shtuar në ambjentet tuaja.

Gjithashtu, kompania jonë ju jep zgjidhje për automatizimin e hapësirave private, publike dhe të biznesit. Nëpërmjet automatizimit ju do të keni nën kontroll cdo ambjent edhe nëse nuk ndodheni aty prane. Ky proces ju lejon që të arrini sigurinë maksimale, efikasitetin dhe komoditetin maksimal të ambjenteve tuaja duke ju lejuar kështu të keni më shumë kohë dhe më pak shqetësime.

Automatizimi ju lejon qe te kontrolloni te gjithë paisjet e shtëpise, zyrës apo cdo ambjenti tjetër në funksion të nevojave tuaja, kontroll të cilin mund ta bëni nga telefoni, tableti, kompjuteri etj. Dritat ndizen dhe fiken sipas komandave tuaja, njoftoheni me mesazh që fëmijët kanë arritur në shtëpi nga shkolla, shtëpia ngrohet ndërsa ju ktheheni nga puna, të gjitha këto vetem për t’ju lehtësuar dhe përmirësuar cilësinë e jetës.

Ky proces nuk është thjesht e ardhmja e teknologjisë në ambjentet tuaja, por ju ndihmon të keni kontrollin e sigurisë dhe ekonomisë tuaj.

Produktet Tona :

Disa nga produktet qe TECH360 ofron :

Audio / Video
 • Kontroll total të sistemit tëaudioviziv (TV & AUDIO)
 • Kontroll total për cdo pjesëtar në familje nga kudo dhe për çdo ambjent
 • Krijoni skenarin e duhur sipas humorit tuaj
 • Përshtatje të audios në mënyrë të pavaruar për çdo ambjent
Ndricimi
 • Ndriçim Inteligjent
 • Krijim skenari për të optimizuar energjinë e konsumuar
 • Krijimi skenarit të duhur në varësi të humorit tuaj
 • Lajmërim në rastmbifaturimi
Menaxhimi i energjisë
 • Matje e Ujit dhe e Energjisë Elektrike
 • Kontrollo dhe monitoro çdo lloj paisje elektroshepiake
 • Kontroll i sistemit të ngrohjes
 • Efikasitet në përdorimin e Energjisë Elektrike
Siguria Dhe Sisteme Vezhgimi
 • Mbrojtje nga Zjarri , nga Përbytja , nga gazi: Lajmërim dhe parandalim
 • Siguri të pjesëtarve të familjes
 • Kontroll të çdo lëvizjeje të paautorizuar
 • Sigurimi të ambjenteve tuaja edhe kur mungoni
IT outsourcing
 • Analizë e çdo infrastrukture të teknologjisë me qëllim efiçensën
 • Monitorim dhe mirëmbajtje në kohë rekord me kosto të reduktuara
 • Programe për menaxhimin e proçeseve
 • Rritje të sigurisë së informacionit dhe privatësisë
Panairi i Teknologjise 2015
Mjeshtëria jonë
Tech360 edhe pse një kompani e re në tregun shqipëtar është konceptuar dhe ndërtuar nga një staf profesionistësh, të cilët kanë një eksperiencë të gjatë ne fushën e teknolgjisë.
Pasioni që na udhëheq bën që cdo ditë të ndërtojmë dhe përfundojmë me sukses dhe në kohë projektet, duke rritur kështu besimin dhe lidhjen me klientët tanë.
Eksperienca me prodhimet e teknologjisë ben që të jemi gjithmonë një hap me kohën, duke ju ofruar keshtu mundësitë më të mira për zgjidhje më të mira.
ndricimi
Shërbimet tona
Kompania jonë do të jete gjithmonë pranë jush. Me ne do të keni gjithmonë mbështetjen për zgjidhjen e vështirësive që mund të keni në vazhdimësi, gjatë përdorimit të produkteve tona.
Ne ju ofrojmë shërbimin e klientit, nga ora 8:00 – 20:00, asistencë e cila ofrohet nga teknikët më të mirë, duke pasur kështu zgjidhje të menjëhershme.
pasted image 960x723